Freemail belépés

Ebben a cikkben napjaink népszerű emailező rendszeréről, a Freelailról és a Freemail belépés folyamatáról lesz szó.

Mi kell a Freemail belépés előtt

Szinte már minden internetes tevékenységhez regisztrálnunk kell, így elkerülhetetlen, hogy email címmel rendelkezzünk. Egy email cím három részből tevődik össze: az első rész az általunk választott egyedi azonosításhoz szükséges, úgynevezett felhasználónév. Ez többnyire az emberek vezeték- és keresztnevének összetétele. A második rész a kötelező kukac „@” szimbólum és a harmadik elem pedig a levelezőszerver címe, pl.: freemail.hu.

A különböző levelezőrendszerek különböző szolgáltatásokat kínálnak, így mielőtt létrehozunk első email címünket, nem árt tájékozódni a lehetőségekről. Ma Magyarországon az egyik legnépszerűbb levelezőszerver a Freemail. 1999-ben indult ez a szolgáltató és azóta több tulajdonosa is volt, ám töretlenül a legkedveltebb email fiókok közé tartozik, olyannyira, hogy a magyar tulajdonban lévők közül a Freemail belépés a legnépszerűbb.

Nem meglepő a népszerűsége

Nem meglepő kiemelkedő népszerűsége, hisz igazán kedvező szolgáltatásokat nyújt a felhasználók számára és mindezt teljesen ingyen. Minden Freemail-es email cím 10 GB-os tárhelyet kap, ami az elküldött és beérkező levelek tárolását szolgálja. Ha átlagos email-eket szeretnénk küldeni és fogadni, akkor ez a tárhely szinte sosem fog megtelni, így egyetlen email törlésére sem lesz szükség. Azok számára is teljesen megfelelő választás lehet, akik kis és nagyméretű csatolmányokat is szeretnének küldeni. A normál levélhez 5MB-os csatolmány társítható, az óriáslevéllel pedig akár 1 GB-os fájlokat is küldhetünk.

Miután létrehoztuk Freemail fiókunkat, A Freemail belépés használhatjuk az számítógépről, tabletről vagy akár mobil- és okostelefonokról is. A weboldal minden felhasználási felülethez optimalizálva van, így a legapróbb kellemetlenségekkel sem kell szembenéznünk. Az egyszerű és kezelhető mobilos nézetnek köszönhetően bárhol bármikor könnyedén olvashatjuk email-jeinket, de akár még küldeni is tudunk. A mobilos felhasználást tovább segíti a Freemail szimpla, ami a Freemail leegyszerűsített verziója. Itt mindenféle felesleges információ és reklám nélkül érhetjük el a teljes verzióban megszokott szolgáltatásokat.

Összességében a Freemail egy hazai email szolgáltató, ami nemzetközi viszonylatban is rendkívül jól megállja a helyét. A remek funkcióinak és kiemelkedő szolgáltatásainak köszönhetően bármikor és bárkinek remek választás lehet egy új fiók regisztrálásához.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük