Ezekkel jó, ha tisztában vagy, mielőtt időpontot kérsz egy barber shop-ba

Hajvágás előtt az ember általában kinéz magának egy fazont, ami tetszik neki. Sokszor egy konkrét elképzeléssel, fotóval érkezünk meg a szalonba, ahol bizony nem mindig kapjuk meg a kívánt végeredményt. Éppen ezért érdemes utánajárni, hogy a megfelelő szaktudású és tapasztalattal rendelkező fodrászhoz jelentkeztünk-e be.

A Barber World barber shop Budapest egyik legszínvonalasabbnak mondható barber shop-ja, ami nem csak a hajad szépségével, de élménnyel is gazdagít, hiszen a szalonba belépve szinte azonnal kiválaszthatod milyen üdvözlő italt szeretnél fogyasztani a szolgáltatásodhoz. Legyen ez egy mentes ásványvíz, egy ízletes sör vagy egy különleges whiskey, a barberek teljesítik a kéréseidet.

Az időpont egy kényes kérdés szolgáltatók esetében

De nem ebben a barber shop-ban! A Barber World-ben van lehetőség előre egyeztetett időpontra is, így garantáltan az az ember fogja elvégezni a szolgáltatásodat, akihez szeretnél érkezni. Azonban ha éppen nincs foglalt időpontod, de neked még is szükséged van egy azonnali haj, szakáll vágásra, akkor csak sétálj be és máris lehetőségeket ajánlanak fel a számodra, hogy megkapd amit szeretnél.

Rövid és hosszú hajjal egyaránt kérhetsz időpontot magadnak a Barber World-be. A szalonban dolgozó szolgáltatók azt vallják, hogy egy fodrásznak minden hajtípushoz érteni kell. Azonban nagyon sok barber shop-ban elküldik a hosszabb hajjal érkező férfiakat, vagy éppen csak nem értenek hozzá és elrontják a hajkoronát.

Ne okozzon fejtörést az ajándék!

Legyen szó névnapról, születésnapról, évfordulóról vagy akár karácsonyról, egy Barber World ajándékutalvánnyal nem lőhetsz mellé. Egy biztos, a szakáll és a haj mindig nő. Így egy ajándékutalvány remek ajándék lehet azoknak a férfi családtagoknak, barátoknak, akik szeretnek adni magukra és fontos számukra a makulátlan és igényes megjelenés.

Barber World

Barber World Google profil

Cím: Budapest, Rákóczi út 9, 1088 Magyarország

Telefonszám: +3616110878

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük