Professzionális Mixek létrehozásához optimálisak a DJ programok

Vezérlőpultokkal, illetve számítógépekkel is futtathatóak a DJ programok, otthoni felhasználási célokra is nagyszerűek. A multimédiás tartalmaink összetevői effektekkel, illetve szűrőkkel teste szabhatóak. Szabadtéri eseményekre is létrehozhatunk kiváló minőségű tartalmat Videókból, illetve Zenei tartalmakból.

A Dj Programokat a kezdő, illetve a rutinosabb ismerettel bíró felhasználók a szükséges felhasználási célnak ideálisan tudják futtatni, amivel akár Online, helyi hálózaton is elérhetővé tehető a multimédiás tartalom. Akár lejátszási listákat is létre tudunk hozni.

Az elterjedtebb DJ Mixelő programokkal a multimédiás tartalmakat lejátszási listákba csoportosítottan tudjuk eltárolni, az Audiókat akár válólistákhoz tudjuk adni, Felhő alapon is hozzáférhetünk a lejátszási listákhoz amivel akár videóközvetítéseket is Streamingelhetünk. Szórakoztató élő Videó Stream projekteket futtathatunk amikkel kiváló minőségben tudunk a zenei tartalmainkhoz Streaming szolgáltatásokon hozzáférést biztosítani. A szoftver több integrált remek minőségű effektust tartalmaz amivel gyorsabban tudunk fájlokból profi mixelő eszközökkel multimédiás tartalmakat készíteni. Egyéni effektekkel hozhatunk létre mixeket. A DJ programokkal a zenei tartalmak hanghullámát, illetve az ütemüket is módosíthatjuk. A tartalmakat akár Online lejátszási listaként is importálni tudjuk. Hatékony grafikai felülettel fejlesztették ki ami az összes lényegesebb funkciót tartalmazza, nagyszerű minőségű mixeket hozhatunk létre. A beépített Equalizer eszközével a zenei tartalmaink hangszín tulajdonságait is szerkeszthetjük. A mély, magas hang, illetve a multimédiás tartalmaink ritmusának a módosításához szükséges funkciókhoz is hozzáférést biztosít.

Többsávos DJ applikációk kompatibilisek a ma elérhető Videó kártyákkal, amivel akár alapvető hardveres erőforrás tulajdonságokkal tudunk remek zenei tartalmakat keverni. Rendszeres vagy akár alkalmankénti mixelési feladatokhoz is ideálisak amivel testre szabott tartalmakat hozhatunk létre.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük